Başkent Mimarlık 4. Yaz Tasarım Atölyesi- ''Kağıttan-Mekâna Oyunlar''

Başkent Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü bu sene dördüncüsünü “Kağıttan-Mekâna Oyunlar” başlığıyla gerçekleştireceği yaz tasarım atölyesine mimarlık eğitimi almayı düşünen lise öğrencilerini davet ediyor. 26 Temmuz 2023 tarihinde 10.00-16.00 saatleri arasında GSTMF binası ve bahçesinde yürütülecek olan yaz tasarım atölyesi, katılımcıların bölümü tanımalarını ve tasarım uygulamaları ile tanışmalarını amaçlıyor. Bu deneyimin bir parçası olmak isteyen tüm aday öğrencileri mimarlık üzerine birlikte düşünmeye ve üretmeye çağırıyor.

Önemli Tarihler:

Başvuru Son Tarih: 24 Temmuz 2023

Başvuru Değerlendirme: 24 Temmuz 2023

Başvuru Sonuçlarının Duyurulması: 25 Temmuz 2023

Atölye Çalışmaları: 26 Temmuz 2023

Başvuru Bilgileri:

Yaz Tasarım Atölyesi'ne katılmak isteyen lise öğrencileri ve lise mezunlarının aşağıdaki bağlantıya tıklayarak başvuru formunu doldurmaları beklenmektedir. Atölye çalışması 20 kişi ile gerçekleştirilecek olup, başvuru sonuçları www.mim.baskent.edu.tr [1] adresinden duyurulacaktır.

Başvuru formuna ulaşmak için:

İletişim Adresleri:
baskent.yaztasarimatolyesi@gmail.com