Mimarlık Bölümü 2022-2023 Mezunlar Töreni ve Diploma Projeleri Sergisi

Mimarlık Bölümü 2022-2023 Mezunlar Töreni

Başkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü olarak 2022-2023 Akademik Yılı Mimarlık Bölümü Mezunları için 6 Temmuz 2023 tarihinde saat 14:00’te GSTMF Binası Avni Akyol Konferans Salonu’nda “Mezunlar Töreni” düzenlenecektir. Mezunlarımıza başarılar diliyoruz.

Mimarlık Bölümü 2022-2023 Diploma Projeleri Sergisi

Başkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü 2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi MİM492 Tasarım Stüdyosu VI Prof. Dr. Nuray Bayraktar, DSÜ. Öğr. Gör. Erdal Sorgucu,  DSÜ. Öğr. Gör. Gökhan Aksoy, DSÜ. Öğr. Gör. Kutlu Bal, DSÜ. Öğr. Gör. Emre Şavural ve Araş. Gör. Simla Şanlı tarafından “(Kentsel Bir Odak Olarak) Yeni Ankara YHT Gar Binası” teması ile yürütülmüştür. Diploma Projeleri Sergisi’nin açılışı GSTMF Binası C Blok 2. Katta 6 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Mezunlar Töreni Programı:

Diploma Projeleri Sergisi Açılış Posteri:

Diploma Projeleri Sergisi Posteri:

Diplama Projeleri Fotoğraflı Poster:

Diploma Projeleri Serigisi Fotoğrafı:

?